Student

choose language

22 aug 2017  Intro '17 | Snowboarden, paaldansen en kanoën op de Green Strip Market

Wordt het de basketbalvereniging? Of toch de paaldansvereniging? Of misschien de Japanse cultuurvereniging of de toneelvereniging? De keuze is reuze vanmiddag op de Green Strip Market, waar tientallen verenigingen en instanties zich vol overgave...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

22 aug 2017  Ichthus in rouw na overlijden verenigingslid

De traditiegetrouw vrolijke Intro-week heeft voor de christelijke studentenvereniging Ichthus nog voor aanvang een gitzwarte rand gekregen. Een van haar leden, Fontys-student Tim Lasschuit, kwam zondag in Duitsland om het leven bij een...lees meer »

Categorie: Student

22 aug 2017  Intro ’17 | Facts and figures

Hoeveel introkids lopen er rond? Hoe is dat in vergelijking tot vorig jaar? Hoe lang hebben we al een Intro aan de TU/e? Hoeveel intro-ouders zijn er? Voor alle cijfer-fetisjisten en andere geïnteresseerden zetten we enkele 'facts and figures' op...lees meer »


22 aug 2017  DUO snuffelde in reisgegevens studenten

Waar heb jij in- en uitgecheckt? In de strijd tegen fraude met de studiefinanciering heeft de Dienst Uitvoering Onderwijs de privacy van studenten geschonden, vindt de rechter.

lees meer »
Categorie: Student

22 aug 2017  Intro '17 | Muzikale mash-up XXL op openingsfeest

The Boy Next Door, HOTTUB HEROES en Het Hitjes Kanon bliezen maandagavond het denkbeeldige dak eraf tijdens het openingsfeest van de Intro. Het evenement op het Flux-veld trok - naar schatting van de TU/e-brandweer - zo'n vierduizend...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

21 aug 2017  Intro ’17 | Onesie One Love

De liefde viert hoogtij in het aaibare introgezin van Karel Moeskops, Gerrit Rietveld en Sef Achten. Inderdaad, dríe papa’s: het trio (“we hebben alle drie D66 gestemd”) draagt het meervoudig ouderschap naar eigen zeggen een warm hart toe. Gehuld...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

21 aug 2017  Intro ’17 | Businesscases Bouwkunde weren zich goed

De businesscase bij Bouwkunde: bouw een waterbestendige constructie met karton. Waar bij eerdere edities de kartonnen bouwsels van de bouwkundigen in spe alle kanten werden opgespoten, houden ze dit jaar bijna allemaal stand. De reden volgens de...lees meer »

Categorie: Student

21 aug 2017  Intro '17 | Opening met vermakelijke bespiegeling op Nederland

Ooit gerealiseerd dat de namen Freek, Taco en Joke in het Engels best vreemd klinken? Stand-up comedian Greg Shapiro wél. Deze en andere bespiegelingen hield hij de meer dan tweeduizend introkids voor die zijn grappen in het zonnetje op het...lees meer »


21 aug 2017  Tweede Spar-vestiging groter en alle dagen open

Aanzienlijk groter en alle dagen geopend. Met die twee aspecten onderscheidt de tweede vestiging van Spar University, in Luna, zich van het al bestaande filiaal in Flux. Deze ochtend gingen de deuren open en binnenkort kunnen studenten die...lees meer »

Categorie: Student, Campus

21 jul 2017  TU/e-raceteam URE pakt podium en prijzen in Assen

University Racing Eindhoven (URE) heeft een goede indruk achtergelaten tijdens de eerste editie van Formula Student Netherlands. Ondanks dat het door betrouwbaarheidsproblemen naast de winst greep in het totaalklassement, toonde het TU/e-team aan...lees meer »

Categorie: Onderzoek, Student

Artikel 51 tot 60 van 3317