Student

choose language

25 aug 2017  Intro '17 | Bodempje leggen en dan feesten!

Kennismaken met je studiegenoten. Uiteraard. De uni leren kennen. Logisch. Workshops volgen, ook nuttig. Maar hey, vlak het belang van eten en feesten niet uit. En daar zijn jullie, introgangers, ook goed in – tot in de kleine uurtjes.

lees meer »
Categorie: Student, Campus

25 aug 2017  Intro ’17 | Don’t believe us just watch

Onbevangen en in groten getale werkten jullie de afgelopen dagen mee en zongen jullie braaf een opgedragen zinnetje. Met, na noeste nachtelijke nabewerking, deze swingende, zonovergoten videoclip als resultaat. Intro 2017 was een feestje. Don’t...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

24 aug 2017  Intro ’17 | Bandplakken voor beginners

Hoe plak je een band? En welke onderdelen zitten op een fiets? De workshop van internationale vereniging Cosmos trekt niet alleen internationale studenten die net kunnen fietsen, maar ook studenten die het geluk hebben gehad dat ze nooit eerder...lees meer »


24 aug 2017  Intro '17 | In en uit balans

“Hey, kijk uit, zo raak ik ook uit balans”, roept de ene Introkid bungelend aan een touw over de Dommel naar de andere Introkid op de andere kant van het touw die zijn evenwicht maar niet kan bewaren. Iets later ziet die het Dommelwater dan ook...lees meer »


24 aug 2017  Intro ’17 | Fake it till you make it (to Cursor)

FAKE NEWS! Bij Cursor? Nee, natuurlijk niet. Fake tattoos daarentegen wél. En we plakten er deze week dan ook lustig op los, in ruil voor júllie kans op mooie prijzen. Tijd voor een update.

lees meer »
Categorie: Student, Intro 2017

24 aug 2017  Intro '17 | Brunchen in de schaduw van Sint Catharien

Al drie dagen in touw en dan de dag toch weer beginnen waar die waarschijnlijk een paar uur daarvoor geëindigd is: op het Stratumseind. Dat is alleen voorbehouden aan echte bikkels en zoals het zich laat aanzien zitten die vooral bij Bouwkunde en...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

24 aug 2017  Intro '17 | Origineel overnachten

Zonder zicht te hebben op alle slaapplekken, durven we wel te stellen dat Tom Siebelt en Sjors Cornielje de meest originele plek om te pitten hebben deze week. Met hun tot camper omgebouwde brandweerauto vertoeven ze de hele week op het...lees meer »


24 aug 2017  Intro '17 | Dubbel goed feestje

Goed feestje woensdagavond. Beetje boksen, surfen op een rodeo-waveboard, meezingen met muziek van dj’s en dansen bij coverband Dubbel Fout. Voor ieder wat wils.

lees meer »
Categorie: Intro 2017, Student

24 aug 2017  Onderzoek naar doorstroom bachelor-master

GroenLinks wil weten hoe het komt dat steeds meer studenten later aan hun master beginnen. Onderwijsminister Jet Bussemaker kondigt een onderzoek aan.

lees meer »
Categorie: Student, Uit Den Haag

23 aug 2017  Intro ’17 | Eendracht door diversiteit

Studievereniging Intermate heeft dit jaar als thema ‘Fiesta Mexicana’ en dit groepje had daarmee al een inkoppertje toen het aankwam op het bedenken van een goede naam: Ray Banditos. Introkindje Fleur heeft namelijk snelle nep-shades uit Turkije...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

Artikel 41 tot 50 van 3317