Student

choose language

21 aug 2012  iPhone-versie TU/e studenten app laat op zich wachten

De goedkeuring van de iPhone-versie van de TU/e studenten app, gemaakt door Technische Informatica-student Edwin Hermkens, laat op zich wachten in de App Store. "Ze hebben beloofd haast te maken bij Apple, maar in de tussentijd heb ik 'n...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2013

21 aug 2012  ID-eale stormbaan

Ook bij Industrial Design was het spelletjes wat de klok sloeg vandaag. De introkids van ID trotseerden hoge en vooral glibberige stormbanen en knuffelden bomen (?!).

Categorie: Student, Intro 2013

21 aug 2012  De Electrical Engineering Spelen

Lagen de kandidaatsbestuursleden van studievereniging Thor van Electrical Engineering aan het begin van de middag nog loom te wachten op de komst van de introkids; aan het einde van de middag waren ze compleet afgemat door de gevechten die ze op...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2013

21 aug 2012  Doldwaze duizelingwekkende spelletjes bij CHEOPS

Bouwkunde trok vandaag het centrum van Eindhoven in. Om het winkelend publiek te vermaken met duizelingwekkende spelletjes.

Categorie: Student, Intro 2013

21 aug 2012  BMT’ers gooien bikini’s en boxershorts in de strijd

Foto l Bart van Overbeeke

"Kijk, er zitten ook beha’s tussen!", roept een introkid enthousiast als hij Gemini binnenstapt. Om vervolgens omhoog te kijken of hij de eigenaressen kan spotten. Die waren echter wel zo slim om hun shirts aan te houden. De BMT’ers,...lees meer »

Categorie: Intro 2013, Student

21 aug 2012  Op expeditie langs een versnipperde faculteit

Terwijl de studenten die dit studiejaar starten bij Wiskunde en Informatica, in een splinternieuw gebouw aan de slag gaan, moeten de eerstejaars van Technische Natuurkunde hun toekomstige ‘roots’ zien te vinden op drie plekken op de campus. Deze...lees meer »

Categorie: Intro 2013, Student

21 aug 2012  For the love of the game - and food

C'est la vie, de liefde voor het leven, het bourgondische bestaan met een goede wijn en lekker eten: In Vino Veritas in een notendop. En dat vertaalde het dispuut deze dinsdag in een smakelijke intro-activiteit: schilderen met pesto, mayo,...lees meer »

Categorie: Intro 2013, Student

21 aug 2012  Jo Bonten warmt Werktuigbouwkundigen op

De meeste kids kennen hem al van You Tube, veel papa's en mama's maakten maandag voor het eerst kennis met Jo Bonten. Hij verzorgde de warming up voor de spellen Stormbaan en Truck trekken waarmee de nuldejaars Werktuigbouw-kundestudenten zich...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2013

21 aug 2012  Voorgekookt debat over langstudeerboete

Vandaag gaan de grote partijen samen bedenken hoe ze de langstudeerboete kunnen tegenhouden. Ze hopen nog voor het openbare debat van donderdag een oplossing te verzinnen. GroenLinks komt met een spoedwet.

lees meer »

21 aug 2012  Ook tent met punt bezwijkt onder brandweerspuit

Je kunt er geen brandend huis mee blussen, maar wel vijfentwintig van karton gebouwde tenten mee platspuiten. Het nieuwe bestuur van studievereniging CHEOPS mocht gisteravond de brandslang van de TU/e-brandweer lenen voor een spetterend...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2013

Artikel 3301 tot 3310 van 3394