Campus

choose language

13 okt 2017  Bitterballen eten met bokshandschoenen

De bezoekers van het evenement Connect with my Culture konden afgelopen woensdag in het Studentensportcentrum meedoen aan en kijken naar de gekste activiteiten, zoals acroyoga, het maken van een Van Gogh, bitterballen eten met bokshandschoenen...lees meer »

Categorie: Campus, Student

12 okt 2017  'Lichte chaos' bij verhuizing van Bunker naar Luna

Nog niet alle ruimtes in De Plint in Luna zijn klaar en daardoor kunnen de verenigingen nog niet meteen vol met hun activiteiten aan de slag. De aannemer heeft vertraging opgelopen en de verwachting is dat alles begin november klaar is. Ook...lees meer »

Categorie: Student, Campus

11 okt 2017  LGBT-gemeenschap TU/e zoekt elkaar voor het eerst op

Er is meer behoefte aan activiteiten voor de LGBT-gemeenschap aan de TU/e. Dit bleek tijdens een informele lunchbijeenkomst in de Zwarte Doos vanmiddag. Ruim twintig medewerkers en studenten bespraken op de internationale Coming Out Day wat er...lees meer »

Categorie: Campus

10 okt 2017  TU/e-brandweer opnieuw beste van de regio

De TU/e-brandweer is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot het beste korps van de regio tijdens de jaarlijkse brandweerwedstrijd voor Brabant Zuid-Oost. De TU/e-ploeg strijdt sinds vorig jaar - als enige bedrijfsbrandweerkorps - in de...lees meer »

Categorie: Campus

9 okt 2017  Paul Koenraad nieuwe dean van de Graduate School

Paul Koenraad wordt per 1 november dean van de Graduate School van de TU/e. Hij volgt Jan Fransoo op, die de functie vervulde sinds 2013.

lees meer »
Categorie: Student, Campus

6 okt 2017  Vlinder van Franssen daalt neer op campus TU/e

Het kunstwerk ‘Het blauw van de vlinder’ van schilder/beeldhouwer Frans Franssen, die tot 2014 ook les gaf bij Industrial Design en Bouwkunde, heeft onlangs een plek gekregen tegenover het gebouw van DIFFER. De Kunstcommissie kon het kunstwerk...lees meer »

Categorie: Campus

6 okt 2017  Vechtkunstkoning Huub Meijer maakt plaats voor nieuwe generatie

Huub Meijer, eerder Nederlands kampioen en bondscoach karate, stond dertig jaar avond aan avond in de dojo en de fitnessruimte van het Studentensportcentrum, waar hij studenten de fijne kneepjes van gevechtssporten leerde en kracht- en...lees meer »

Categorie: Campus

5 okt 2017  Zoeken naar de beste audiovisuele middelen voor Atlas

Zo’n honderdvijftig ruimtes moeten komend jaar in Atlas worden ingericht met nieuwe audiovisuele middelen ter ondersteuning van de docent en voor het houden van vergaderingen. Vier diensten zijn aan de slag met de voorbereidingen. In aanloop naar...lees meer »


28 sep 2017  Studiegroepen delen eerste aanzetten voor visie 2030

Waar wil de TU/e in 2030 staan? Studenten en medewerkers voelden woensdagmiddag de voorzitters van de vijf studiegroepen aan de tand die het voorwerk doen voor een schets hiervan. De gebieden die ze bestuderen, zijn divers, maar hebben ook veel...lees meer »

Categorie: Student, Onderzoek, Campus

28 sep 2017  TU/e wil duurzame basis voor mensen met arbeidsbeperking

De TU/e moet binnen zes jaar in totaal 79 banen hebben ingevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op dit moment zijn dat er tien. De universiteit zegt haar best te doen om de door de minister gestelde doelstelling te halen, maar...lees meer »

Categorie: Campus

Artikel 21 tot 30 van 1576