Campus

choose language

1 sep 2017  “Is er hier ook curling?”

De nieuwe masterstudenten worden soms verrast door de uiteenlopende cultuur- en sportverenigingen die de TU/e kent. Want wie verwacht er nu een klimvereniging in zo'n plat land als Nederland? De organisatie krijgt op haar beurt ook verrassende...lees meer »


29 aug 2017  Intro goed verlopen, Bunker donderdagnacht wel ontruimd

De Centrale Introductie Commissie blikt tevreden terug op de Intro voor nieuwe bachelorstudenten, die volgens hen zonder noemenswaardige incidenten is verlopen. Wel werd donderdagnacht de sociëteit van SSRE in de Bunker ontruimd na een valse...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

25 aug 2017  Intro ’17 | Rappers maken woeste weide van Flux-veld

Er komen verbaal de nodige stijve en natte edele delen aan te pas, maar dan heb je deze vrijdagmiddag ook een ongebruikelijk woest feest op de campus. “Dit was allemaal voorspel, mensen. Zijn jullie klaar voor het échte werk? Ik wil nu echt een...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

25 aug 2017  Intro ’17 | Groepje ‘124’ steelt de show

Dag vier is begonnen en de Intro eist inmiddels zijn tol. Bij groepjes ‘1’ en ‘24’ van Biomedische Technologie leidde dat een dusdanige personele krapte dat werd besloten beide clubjes bij elkaar te voegen. En wat krijg je dan? Precies: 1 + 24 =...lees meer »

Categorie: Intro 2017, Student

25 aug 2017  Intro '17 | Jumping jacks, push-ups en burpees

Je hebt amper geslapen en hebt een kater. Wat te doen? Tuurlijk joh, lekker bewegen! En dat werd dan ook massaal gedaan op het Flux-veld, waar introkids en begeleiders push-ups, jumping jacks en burpees uitvoerden. Nu ja, in elk geval een poging...lees meer »


25 aug 2017  Intro '17 | Het zwembad, de roddel en de waarheid

Het is ook nogal wat, om zomaar pardoes een week te zijn overgeleverd aan ándere ouders dan je biologische. Op dag 1 en 2 gaat het meestal nog wel - maar daarna slaat het gemis onherroepelijk toe. Dan wil je éven bellen, die vertrouwde stem van...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

25 aug 2017  Intro ’17 | Don’t believe us just watch

Onbevangen en in groten getale werkten jullie de afgelopen dagen mee en zongen jullie braaf een opgedragen zinnetje. Met, na noeste nachtelijke nabewerking, deze swingende, zonovergoten videoclip als resultaat. Intro 2017 was een feestje. Don’t...lees meer »

Categorie: Student, Intro 2017

24 aug 2017  Intro ’17 | Bandplakken voor beginners

Hoe plak je een band? En welke onderdelen zitten op een fiets? De workshop van internationale vereniging Cosmos trekt niet alleen internationale studenten die net kunnen fietsen, maar ook studenten die het geluk hebben gehad dat ze nooit eerder...lees meer »


24 aug 2017  Intro '17 | In en uit balans

“Hey, kijk uit, zo raak ik ook uit balans”, roept de ene Introkid bungelend aan een touw over de Dommel naar de andere Introkid op de andere kant van het touw die zijn evenwicht maar niet kan bewaren. Iets later ziet die het Dommelwater dan ook...lees meer »


24 aug 2017  Intro'17 | Muzikale verbroedering

Klassiek en jazz – in Eindhoven mengt dat prima. Dat blijkt maar weer eens tijdens de workshops op donderdag, als studentenmuziekverenigingen Quadrivium (klassiek) en Studentproof (jazz) de krachten bundelen. Koorzang om op te warmen en daarna...lees meer »

Categorie: Intro 2017

Artikel 1 tot 10 van 31
« eerste « vorige 1 2 3 4 volgende » laatste »